SLAGERIJ
CEURSTERS-DANEELS

Nieuws & promo's

Nieuwsbericht

15-09-2020

Claes Machines Food&Meat

Publireportage in Food&Meat over onze onze slagerij en de samenwerking met Claes Machines

Nieuwsbericht

05-05-2017

KRANTENARTIKEL NIEUWE ZAAK

Meer ruimte vor Slagerij Ceursters-Daneels

Nieuwsbericht

30-01-2013

KRANTENARTIKEL BERICHTENBLAD

Krantenartikel in Het Berichtenblad, krant van deze streek.

Nieuwsbericht

20-01-2013

KRANTENARTIKEL ZONDAGSKRANT

Krantenartikel in de zondagskrant tijdens ons openingsweekend
op 20 januari 2013.

Nieuws

17-01-2013

KRANTENARTIKEL OPENING

Krantenartikel in Gazet van Antwerpen op donderdag 17 januari 2013. Eén dag voor onze opening.

Hamburgers

MAANDAG

HAMBURGERS
3 kopen + 1 gratis

Spek met eieren

DINSDAG

SPEK MET EIEREN
1/2 kg spek + 6 eitjes gratis

WOENSDAG

GEHAKT
500g kopen + 250g gratis

Pittadag

VRIJDAG

PITTAVLEES
1 kg pittavlees + pakje pittabroodjes

Barbecuefolder 

Nu de lente er is en zomer zijn intrede maakt. Stijgen de temperaturen, is het heerlijk om buiten te vertoeven  en worden de avonden langer. Dus ook de beste tijd om lekker vlees te leggen op je BBQ!

Ook dit jaar brengen we je zomer graag op smaak met de lekkerste gerechten voor je barbecue.

Bekijk ze nu in onze BBQ-folder.

BBQfolder

BBQ-Folder 2020

Bekijk hier onze nieuwe BBQ-Folder

Feestfolder2019

Feestfolder 2019-2020

Bekijk hier onze feestfolder

Contact

 Steenweg op Ravels 85
2360 Oud-Turnhout

014 55 50 45

info@slagerij-oosthoven.be

Openingsuren

Maandag:         08.00 - 18.00 u
Dinsdag:          08.00 - 18.00 u
Woensdag:      08.00 - 18.00 u
Vrijdag:            08.00 - 18.00 u
Zaterdag:        08.00 - 17.00 u

Donderdag & zondag: gesloten

gezinsfoto

Over ons

In 2013 namen we een bestaande slagerij over en brachten er gaandeweg een nieuw elan. Onze grote troef is “Werken met vlees met een verhaal en goede herkomst”.

Als boerenzoon weet Filip als geen ander hoe belangrijk de herkomst van het vlees is. We huldigen dan ook het principe van de korte keten: door rechtstreeks met de kwekers en producenten samen te werken, kennen we de herkomst en het verhaal van elk stuk vlees.

Wat het rundsvlees betreft, is de herkomst makkelijk: hoeve ’t Ceurshof, de ouderlijke boerderij, waar vooral Blonde d’Aquitaine en Jerseyrunderen worden afgemest. De entrecotes en cote a l’os laten we rijpen in onze dry-aged frigo voor nog een intensere smaak. Ook het varkensvlees is afkomstig van een kweker uit Weelde, Duroc de Kempen.

Naast die keuze voor de korte keten is ook ambachtelijke passie belangrijk.
Onze slogan “Gedreven door ambacht en passie”
dragen we zeer hoog in het vaandel. Dat proberen we u te laten zien en u vooral te laten proeven door alles zelf te maken.  De eigen bereidingen is net wat ons typeert en waar wij voldoening uit halen.

Samen met ons team brengen we uw dag graag extra op smaak!

Smakelijk!
Slagerij Ceursters-Daneels 

Contact

 Steenweg op Ravels 85
2360 Oud-Turnhout


© Copyright 2020 Slagerij Ceursters-Daneels - BE 0646.958.227       ||   made by GNC